Audinc gehoorbescherming houdt u veilig terwijl u geniet van uw hobby

Oordopjes voor klussers en hobbyisten

Brengt u uw weekenden graag door met klussen in de tuin? Of misschien gaat u graag jagen of kom u in aanraking met zware geluiden. Wat uw hobby ook is, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u de nodige voorzorgsmaatregelen neemt om uw gehoor te beschermen. Overmatig lawaai kan op lange termijn schade aan uw oren veroorzaken, dus het is van cruciaal belang om altijd gehoorbescherming te dragen wanneer u luidruchtige hobby's beoefent. Audinc maakt een aantal van de beste gehoorbeschermingsproducten op de markt, en we zijn er trots op dat we een breed scala aan opties kunnen aanbieden die u veilig houden terwijl u geniet van uw favoriete activiteiten!

Audinc Hobby biedt u bescherming

Beschermt tijdens uw hobby zonder aan comfort in te boeten. Deze oordopjes zijn gemaakt van zachte, hypoallergene siliconen en hebben een uniek ontwerp met drievoudige flenzen, die goed in uw oor passen zonder enig ongemak te veroorzaken. Bovendien hebben de Hobby oordopjes een geluidsreductie rating (NRR) van 26 decibel, wat betekent dat ze de effecten zullen verminderen van mogelijke gehoorschade.

Enkele voorbeelden van hobbies waarbij u te maken krijgt met harde geluiden

Hobbies met harde geluiden zijn:

- Tuinieren (denk aan heggenscharen, grasmaaiers, kettingzagen e.d.)

- Klussen, meubels maken, autoreparaties (boormachines, cirkelzagen, frezen, slijpen)

- Muziek instrumenten

- Bestuurbare Raceauto's

Voor deze hobby's, en nog veel meer, is het gebruik van Audinc Hobby oordopjes sterk aan te bevelen om eventuele gehoorbeschadiging te voorkomen. Overmatig lawaai kan op lange termijn schade veroorzaken.

Gehoorbescherming voor klussers en hobbies verkrijgbaar in verschillende versies

De Audinc Hobby is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kies het model dat het best bij uw behoeften en hobby's past. Als u bijvoorbeeld maximaal comfort wilt, raden wij u de Audinc Soft Foam oordopjes aan. Deze oordopjes zijn gemaakt van zacht schuim en hebben daardoor een zeer goede pasvorm. Bovendien hebben ze een aanpasbaar filter.

Als u bij het beoefenen van een hobby regelmatig in aanraking komt met lawaai, dan is gehoorbescherming geen overbodige luxe. Het geluidsniveau tijdens het doe-het-zelven en het tuinieren met machines kan al gauw oplopen tot 100 dB! Geluidsniveaus boven 85 dB kunnen al tot onherstelbare schade leiden, en daarom is het belangrijk om altijd gehoorbescherming voor klussers te dragen. De standaard oordopjes of gehoorbescherming geven wel enige bescherming, maar ze bieden niet veel comfort. Bovendien dempen zij het geluid zozeer, dat waarschuwingssignalen ook wegvallen of niet door de filters komen.