Sextoys

Sextoys wie kan er tegenwoordig nog zonder? De schatting is dat ongeveer 50% van de volwassen Nederlanders één of meer sextoys in bezit heeft. Dit geeft al aan sextoys en toebehoren erg populair zijn in ons land. Dit zijn natuurlijk niet alleen dildos, vibrators en masturbators, maar steeds vaker zijn dit allerlei soorten BDSM artikelen, glijmiddelen en sexy kleding en/of lingerie. Er wordt dus wat erotisch plezier beleeft in de Nederlandse slaapkamers! Waar voorheen dit vooral singles waren die toch aan hun trekken moeten komen, is er ook duidelijk te merken dat het gebruik van sex toys bij stelletjes steeds populairder wordt. Ook weer niet zo heel verwonderlijk, want een kijkje bij een sexshop laat al meteen zien dat er vele soorten seksspeeltjes voor koppels zijn. Denk hierbij aan de eerder genoemde BDSM artikelen, maar ook aan koppel vibrators en anale seksspeeltjes die gretig aftrek vinden bij stelletjes die graag hun seksleven willen voorzien van nieuw elan.

Sextoys voor mannen, vrouwen en koppels

Bij mannen is de masturbator het meest verkochte toy. Bij vrouwen zijn dit vibrators en dildos en dat zal nog wel even zo blijven. Toch is er wel een kleine kanttekening te plaatsen bij de vrouwen sextoys, want de opkomst van de seksmachines is erg groot. Deze machines zijn niet te stoppen, gaan door tot jij klaar bent en bieden een zeer realistische seksuele ervaring. Deze kanttekening zien wij ook bij de mannen, want de levensechte sekspoppen vliegen als warme broodjes over de toonbank. Zeg nou zelf, welke man zou een realistische sekspop met alle functionaliteiten en mogelijkheden nou niet op prijs stellen? Precies, dat zijn er maar weinig. Stelletjes daarentegen zijn vaker op zoek naar spannende opties om uit te proberen. De eerder genoemde koppel vibrator is hiervan een goed voorbeeld. Deze vibrator plaats je voor de seks bij de vrouw in. Bij penetratie zet je de vibrator aan, waardoor de man en vrouw gelijktijdig gestimuleerd worden door krachtige en intense vibraties op de meest gevoelige plekjes.

Sextoys kopen?

Ben je eruit en wil je één of meerdere sextoys kopen? Dan raden wij je toch echt aan om eens een online sexshop te bezoeken. Hier vind je direct een compleet overzicht van de mogelijkheden en kun je ontdekken wat jouw nieuwste vriend of vriendin wordt.